Quick Scan

Iedereen heeft het er in Garyp over. Je huis energiezuinig maken, aardgasvrij. Maar is dat nou echt de moeite waard? Wat moet er allemaal gebeuren? Wat kost het? Welke bedrijven kan ik inschakelen? Laat een gratis Quick Scan aan je woning uitvoeren door een onafhankelijk deskundige die door It Enerzjyhûs is aangewezen. Die inspecteur geeft je graag een gedegen en eerlijk advies. Gratis. Zonder dat je aan wie dan ook vast zit.

Maak een afspraak!

Ga naar It Enerzjyhûs en maak een afspraak voor een Quick Scan of vul het formulier op deze website in. De Quick Scan opent je ogen want we zijn allemaal geen bouwkundige…

Na een grondige inspectie krijg je een helder energierapport van jouw woning! Aan de hand van het energierapport word je uitgelegd welke voorzieningen aan je woning getroffen kunnen worden om energie te besparen. En kun je volgende stappen nemen. Zo kun je vrijblijvende offertes opvragen bij de gespecialiseerde bedrijven die bij It Enerzjyhûs zijn aangesloten, die deel uitmaken van het bedrijvenconsortium. Maar of je dat gaat doen, dat bepaal je zelf. Je kunt natuurlijk ook bij een ander bedrijf te rade gaan. It Enerzjyhûs werkt onafhankelijk!

Unieke kans!

Als je nu nog twijfelt of je de Quick Scan wilt laten uitvoeren aan jouw woning, is dat eigenlijk al voldoende om zo’n scan meteen aan te vragen. Het schaadt nooit wanneer je weet wat de energiestaat van jouw woning is! En deze (niet commerciële) kans is uniek. Dus vraag de gratis Quick Scan snel aan, de rest wordt voor je geregeld door It Enerzjyhûs.

Aanvraagformulier Quick Scan

Naam(Vereist)
Adres